Big Five

Понеделник-Недела 10:00-19:00

10:00 - 22:00 | Никола Русински бр7 локал 10 | 15911

Big Five

Понеделник-Недела 10:00-19:00

Работно време: 10:00 - 22:00

Никола Русински бр7 локал 10 | 15911

ПИЦИ


пица Капричиоза (30 cm)-шунка, млечен кашкавал и печурки ...

220.00 ден

пица Диавола (30 cm) -кулен, млечен кашкавал,печурки ...

220.00 ден

пица Канцона (30 cm)-врат, млечен кашкавал, печурки ...

220.00 ден

пица Маргарита (30cm)- млечен кашкавал ...

200.00 ден

пица Везувио (30 cm)- шунка, млечен кашкавал ...

210.00 ден

пица Наполитана (30cm)-млечен кашкавал, печурки ...

210.00 ден

пица Биг Фајв (30cm)-млечен кашкавал, шунка, врат, кулен, печурки ...

260.00 ден

везувио- фамилијарна пица (50cm)- шунка, млечен кашкавал ...

430.00 ден

Биг Фајв -фамилијарна пица (50cm)- -фамилијарна пица (50cm)-млечен кашкавал, шунка, врат, ...

550.00 ден

диавола- Фамилијарна пица (50cm)-кулен, млечен кашкавал,печурки ...

500.00 ден

Кватро Стаџоне -Фамилијарна пица (50см)- врат, шунка, млечен кашкавал, печурки ...

550.00 ден

канцона -Фамилијарна пица (50cm)- врат, млечен кашкавал, печурки ...

500.00 ден

маргарита -фамилијарна пица (50cm)- млечен кашкавал ...

430.00 ден

Пица Наполитана - Фамилијарна пица (50cm)-млечен кашкавал, печурки ...

430.00 ден

пица Капричиоза - Фамилијарна пица (50cm)-шунка, млечен кашкавал и печурки ...

450.00 ден

СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ


палачинка со врат и млечен кашкавал ...

100.00 ден

палачинка со кулен и млечен кашкавал ...

100.00 ден

палачинка со млечен кашкавал ...

80.00 ден

палачинка со сирење ...

80.00 ден

палачинка со сирење и врат ...

100.00 ден

палачинка со сирење и кулен ...

100.00 ден

палачинка со сирење и шунка ...

90.00 ден

палачинка со шунка и млечен кашкавал ...

90.00 ден

солена палачинка Биг Фајв ...

160.00 ден

БЛАГИ ПАЛАЧИНКИ


палачинка со крем ...

70.00 ден

палачинка со мед ...

100.00 ден

палачинка со нутела ...

100.00 ден

палачинка со слатко ...

100.00 ден

СПЕЦИЈАЛНИ ПАЛАЧИНКИ


палачинка А ла Марко ...

130.00 ден

палачинка Баунти ...

100.00 ден

палачинка Баунти со нутела ...

120.00 ден

палачинка Марс ...

110.00 ден

палачинка Марс со нутела ...

120.00 ден

палачинка Сникерс ...

110.00 ден

палачинка Сникерс со нутела ...

130.00 ден

палачинка Твикс ...

100.00 ден

палачинка Твикс со нутела ...

120.00 ден

специјална палачинка Биг Фајв ...

150.00 ден

МАЛИ ТОСТОВИ СО МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ


мал тост со шунка и млечен кашкавал ...

80.00 ден

мал тост со шунка и сирење ...

80.00 ден

мал тост со кулен и млечен кашкавал ...

90.00 ден

Мал тост со кулен и сирење ...

90.00 ден

мал тост со врат и млечен кашкавал ...

90.00 ден

мал тост со врат и сирење ...

90.00 ден

биг Фајв мал тост ...

120.00 ден

Мал тост со млечен кашкавал ...

70.00 ден

Мал тост со сирење ...

70.00 ден

ГОЛЕМИ ТОСТОВИ СО МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ


голем тост со шунка и млечен кашкавал ...

100.00 ден

Голем тост со шунка и сирење ...

100.00 ден

голем тост со кулен и млечен кашкавал ...

110.00 ден

Голем тост со кулен и сирење ...

110.00 ден

Голем тост со врат и млечен кашкавал ...

110.00 ден

Голем тост со врат и сирење ...

110.00 ден

Биг Фајв голем тост со млечен кашкавал ...

160.00 ден

Биг Фајв голем тост со сирење ...

160.00 ден

Голем тост со млечен кашкавал ...

100.00 ден

Голем тост со сирење ...

100.00 ден

ПАКЕТИ


за купени 2 биг фајф тостови добивате гратис блага палачинка со крем ...

350.00 ден

за купени 2 биг фајф тостови добивате гратис блага палачинка со џем ...

350.00 ден

за две мали капричиози добивате плус гратис блага палачинка со крем ...

420.00 ден

за две мали капричиози добивате плус гратис блага палачинка со џем ...

420.00 ден

за две мали канцона или диавола гратис блага палачинка со крем ...

450.00 ден

За две мали канцона или диавола гратис блага палачинка со џем ...

450.00 ден

ТОПЛИ СЕНДВИЧИ


комбиниран со млечен кашкавал и помфрит ...

80.00 ден

комбиниран со салама, млечен кашкавал и помфрит ...

90.00 ден

комбиниран со шунка, млечен кашкавал и помфрит ...

100.00 ден

комбиниран со кулен, млечен кашкавал и помфрит ...

110.00 ден

комбиниран со врат, млечен кашкавал и помфрит ...

110.00 ден

ЛАДНИ СЕНДВИЧИ


сендвич со кулен, млечен кашкавал и павлака ...

90.00 ден

Сендвич со врат, млечен кашкавал и павлака ...

90.00 ден

сендвич со сирење, врат и павлака ...

90.00 ден

сендвич со сирење, кулен и павлака ...

90.00 ден

сендвич со сирење, шунка и павлака ...

80.00 ден

сендвич со млечен кашкавал, шунка и павлака ...

80.00 ден

ХОТ ДОГ


хот Дог со една виршла и помфрит ...

60.00 ден

хот дог со две виршли и помфрит ...

80.00 ден

ПОМФРИТ


мал помфрит ...

50.00 ден

голем помфрит ...

80.00 ден

ДОДАТОЦИ


кечап ...

30.00 ден

мајонез ...

35.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911