Bistraw Здраво Живо

30-60мин

10:00 - 18:30 | Њу делхиска 6 | 15911

Bistraw Здраво Живо

30-60мин

Работно време: 10:00 - 18:30

Њу делхиска 6 | 15911

ТОРТА


бадеми, индиски ореви, урми, какао, агавин нектар, какао путер ...

120.00 ден

Ореви, урми, кокос, индиски ореви, агавин сируп, какао, кокосов путер ...

160.00 ден

лешници, суво грозје, вишна, инидски ореви, агавин сируп, какао, ванила, кокосов пут ...

160.00 ден

лешници, урми, какао, ореви, иниски ореви, бадеми, рум, путер од кокос, агавин нектар ...

120.00 ден

Пакети


ДА ЗАБОРАВИМЕ НА НАСТИНКИ, ГРИП, ВИРУСИ Оваа програма е препорачлива за сите и мо ...

16,800.00 ден

Со оваа програма може да намалите и до 3 килограми неделно, а резултатите се долгот ...

20,800.00 ден

Програмата трае 14 дена и е тематска. Секој ден имаме продукт на денот, еден од петн ...

14,000.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911