Giro Mamas

30-60мин

Работно време: 10:00 - 21:30

Скопје Сити Мол 2 кат Љубљанска 4, Карпош 4, | 15911

САЛАТИ


tzatziki ...

60.00 ден

грчка ...

100.00 ден

шопска ...

80.00 ден

СЕНДВИЧИ


голема пита гиро ...

200.00 ден

тост ...

100.00 ден

пилешки стек ...

140.00 ден

шарска ...

180.00 ден

чизбургер ...

160.00 ден

хамбургер ...

150.00 ден

голема пита пилешко ...

200.00 ден

пита гиро пилешко ...

170.00 ден

пита гиро свинско ...

170.00 ден

ПОРЦИИ


гиро (порција) ...

280.00 ден

гиро (порција) ...

280.00 ден

плескавица (порција) ...

240.00 ден

пилешки стек (порција) ...

260.00 ден

голем помфрит ...

60.00 ден

мал помфрит ...

40.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911