Гостилница Две Капки

30-60мин

10:00 - 22:30 | Хелсинки 58а | 15911

Гостилница Две Капки

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:30

Хелсинки 58а | 15911

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

Појадок


Омлет по избор ...

120.00 ден

Јајца на око ...

80.00 ден

Пилешка чорба ...

90.00 ден

Телешка чорба ...

100.00 ден

Јагнешка чорба ...

120.00 ден

Шкембе чорба ...

100.00 ден

Рибја чорба ...

100.00 ден

Пржени лепчиња ...

120.00 ден

Летна манџа ...

120.00 ден

Топли предјадења


Похован кашкавал ...

100.00 ден

Ролован кашкавал ...

120.00 ден

Поховано сирење ...

90.00 ден

Сирење на скара ...

80.00 ден

Поховани тиквици ...

100.00 ден

Тиквици на скара ...

80.00 ден

Похован модар патлиџан ...

100.00 ден

Модар патлиџан на скара ...

80.00 ден

Похован кромид ...

100.00 ден

Поховани печурки ...

150.00 ден

Печурки на скара ...

120.00 ден

4 парчиња ...

100.00 ден

Поховани маслинки ...

100.00 ден

Пирошка ...

60.00 ден

Похована мала даска ...

400.00 ден

Похована голема даска ...

1,000.00 ден

Ладни предјадења


100g ...

100.00 ден

Ордевер ...

80.00 ден

100g ...

80.00 ден

Салати


Состав: домат,краставица,сирење ...

80.00 ден

Состав: домат,краставица,сирење ...

120.00 ден

Состав: домат,краставица,сирење,маслинка,кромид,јајце ...

90.00 ден

Состав: домат,краставица,сирење,маслинка,кромид,јајце ...

130.00 ден

Состав: морков,цвекло,зелка,марула,домат,краставица,маслинка ...

60.00 ден

Состав: морков,цвекло,зелка,марула,домат,краставица,маслинка ...

100.00 ден

Состав: домат,сирење,кашкавал,кромид,јајца,печурки ...

100.00 ден

Состав: домат,сирење,кашкавал,кромид,јајца,печурки ...

140.00 ден

Состав: домат,краставица,морков,карфиол ...

60.00 ден

Состав: домат,краставица,морков,карфиол ...

100.00 ден

Состав: марула,јајца ...

80.00 ден

Состав: краставица ...

80.00 ден

Состав: краставица ...

100.00 ден

Состав: домат ...

80.00 ден

Состав: домат ...

100.00 ден

Состав: зелка ...

50.00 ден

Состав: зелка ...

80.00 ден

Состав: марула,домат,туна,кромид ...

100.00 ден

Состав: марула,домат,пилешки стек,кубети ...

180.00 ден

Состав: павлака,краставица,лук ...

100.00 ден

Пиперка во павлака ...

90.00 ден

Состав: урда,мајонез,павлака,сенд,лук,оригано ...

70.00 ден

Состав: компир,пиперка,лук ...

70.00 ден

Состав: пиперка,домат,лук ...

90.00 ден

Пивтии ...

120.00 ден

Сендвичи


Хамбургер ...

90.00 ден

Чизбургер ...

100.00 ден

Чикенбургер ...

100.00 ден

Ладен сендвич ...

80.00 ден

Скара


Ќебап ...

12.00 ден

250g ...

120.00 ден

250g ...

160.00 ден

350g ...

180.00 ден

300g ...

200.00 ден

250g ...

200.00 ден

50g ...

70.00 ден

800g ...

500.00 ден

200g ...

140.00 ден

500g ...

250.00 ден

500g ...

700.00 ден

Мала даска скара ...

1,000.00 ден

Голема даска скара ...

2,000.00 ден

Готвени јадења


Печења


Додатоци


Помфрит мал ...

70.00 ден

Помфрит голем ...

100.00 ден

Помфрит со сирење мал ...

90.00 ден

Помфрит со сирење голем ...

110.00 ден

Пекарски компир ...

80.00 ден

Лепче ...

20.00 ден

Нафора ...

60.00 ден

Пиперка ...

20.00 ден

Риба


1kg ...

380.00 ден

1kg ...

700.00 ден

1kg ...

650.00 ден

1kg ...

400.00 ден

Десерти


Палачинка ...

100.00 ден

Туфаки ...

100.00 ден

Сладолед ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911