Гостилница Софра

30-60мин

10:00 - 22:00 | Париска комуна бб | 15911

Гостилница Софра

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:00

Париска комуна бб | 15911

ЧОРБИ


Пастрмка и лосос ...

100.00 ден

ОМЛЕТ


(јајца, сланина, печурки, кашкавал), 250g ...

100.00 ден

ТОПЛИ И ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА


САЛАТИ


(домат, краставица, кромид, сирење), 150g ...

90.00 ден

(домат, краставица, кромид, сирење), 250g ...

120.00 ден

(домат, краставица, зелка, цвекло, морков, маслинки), 250g ...

100.00 ден

(домат, краставица, зелка, цвекло, морков, маслинки), 350g ...

150.00 ден

(домат, краставица, сирење, кромид, маслинки), 150g ...

100.00 ден

(домат, краставица, сирење, кромид, маслинки), 250g ...

140.00 ден

(павлака, лук, краставица), 200g ...

80.00 ден

(павлака, лук, краставица), 300g ...

120.00 ден

(домат, кромид, пиперка, маслинки), 250g ...

100.00 ден

(јајца, марула, маслинки), 250g ...

100.00 ден

(компир,кромид), 150g ...

80.00 ден

(павлака,пиперка), 130g ...

80.00 ден

100g ...

120.00 ден

100g ...

120.00 ден

30g ...

20.00 ден

150g ...

120.00 ден

150g ...

160.00 ден

СКАРА


(мелено јунешко и свинско месо), 25g ...

12.00 ден

(мелено јунешко и свинско месо), 130g ...

70.00 ден

(мелено јунешко и свинско месо, млечен кашкавал), 300g ...

150.00 ден

(мелено јунешко и свинско месо, млечен кашкавал, печурки, сланина), 300g ...

180.00 ден

1kg ...

460.00 ден

(свинско месо, млечен кашкавал, сланина), 250g ...

160.00 ден

(пилешко месо, млечен кашкавал, сланина), 250g ...

150.00 ден

(пилешко месо, млечен кашкавал, печурки, кромид, домат), 300g ...

200.00 ден

(свинско месо, млечен кашкавал, печурки, домат, кромид), 300g ...

220.00 ден

(тенок лут), 1 КГ ...

550.00 ден

1 КГ ...

440.00 ден

1 КГ ...

440.00 ден

1 КГ ...

220.00 ден

1 КГ ...

460.00 ден

(сланина,кашкавал и пиперка) ...

150.00 ден

(сланина,кашкавал и пиперка) ...

190.00 ден

(сланина и мелено месо) ...

20.00 ден

(свинско месо, печурки, сланина, млечен кашкавал), 300g ...

200.00 ден

(свинско месо, сланина, млечен кашкавал), 250g ...

200.00 ден

(мелено месо, сланина, кашкавал, кромид), 100g ...

60.00 ден

(пилешки стек, јајца, презла, брашно), 300g ...

150.00 ден

(пилешки стек, млечен кашкавал, сланина, печурки), 300g ...

170.00 ден

(пилешки стек, хопла, кари, печурки), 300g ...

170.00 ден

(во свинска марамица), 1kg ...

380.00 ден

500g ...

150.00 ден

1kg ...

600.00 ден

400g ( порцијата е ± 50g ) ...

155.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911