ЛАВЧЕ Кај Жути

30-60мин

10:00 - 22:30 | Borka Taleski 43 | 15911

ЛАВЧЕ Кај Жути

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:30

Borka Taleski 43 | 15911

САЛАТИ


шопска салата ...

100.00 ден

мешана салата ...

80.00 ден

македонска салата ...

80.00 ден

грчка салата ...

120.00 ден

таратор ...

80.00 ден

туна салата ...

160.00 ден

домат ...

80.00 ден

300гр ...

80.00 ден

300гр ...

80.00 ден

300гр ...

80.00 ден

јајца салата ...

80.00 ден

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА


100гр ...

60.00 ден

ајвар ...

80.00 ден

пинџур ...

80.00 ден

малиџано ...

80.00 ден

лутеница ...

80.00 ден

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА


пилешки прсти ...

200.00 ден

ЧОРБИ


телешка ...

100.00 ден

шкембе ...

100.00 ден

мешана ...

100.00 ден

ОМЛЕТ


омлет со сирење ...

100.00 ден

омлет со кашкавал ...

100.00 ден

омлет со сланина ...

120.00 ден

СКАРА


свинска вешалица ...

160.00 ден

свински ражнич ...

150.00 ден

јатки ...

320.00 ден

пилешки стек ...

120.00 ден

пилешки ражнич ...

120.00 ден

пилешки увијач ...

120.00 ден

пилешки ќебап со сланина ...

120.00 ден

плескавица ...

120.00 ден

шарска ...

150.00 ден

ајдучка плескавица ...

190.00 ден

уштипци ...

90.00 ден

пафлак ...

200.00 ден

џигер ...

170.00 ден

ќебап ...

12.00 ден

ПРИЛОЗИ


помфрит ...

80.00 ден

помфрит со сирење ...

100.00 ден

чипс, органски свеж ...

80.00 ден

нафора ...

60.00 ден

пиперка ...

20.00 ден

лепиња ...

20.00 ден

СЕНДВИЧИ


хамбургер ...

120.00 ден

пилешки ...

120.00 ден

ДЕСЕРТИ


палачинка со џем ...

80.00 ден

палачинка со крем ...

80.00 ден

палачинка со мед ...

80.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911