Pizza BOX

30-60мин

10:00 - 22:30 | Кленоец 2б | 15911

Pizza BOX

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:30

Кленоец 2б | 15911

ПИЦИ


доматен сос, кашкавал, шунка ...

210.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка ...

330.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка ...

230.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка ...

350.00 ден

доматен сос, кашкавал, печурки ...

230.00 ден

доматен сос, кашкавал, печурки ...

350.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, печурки ...

240.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, печурки ...

360.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен ...

240.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен ...

360.00 ден

доматен сос, кашкавал, гарлик сос ...

220.00 ден

доматен сос, кашкавал, гарлик сос ...

340.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, печурки,павлака ...

250.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, печурки,павлака ...

370.00 ден

доматен сос, кашкавал, домат, кромид, пиперка, маслинки, печурки ...

230.00 ден

доматен сос, кашкавал, домат, кромид, пиперка, маслинки, печурки ...

350.00 ден

доматен сос, кашкавал, свински врат, маслинки, кромид, пиперка, домат, сирење ...

270.00 ден

доматен сос, кашкавал, свински врат, маслинки, кромид, пиперка, домат, сирење ...

390.00 ден

доматен сос, кашкавал, туна, маслинки, кромид ...

250.00 ден

доматен сос, кашкавал, туна, маслинки, кромид ...

370.00 ден

доматен сос, кашкавал, сланина , јајце ...

250.00 ден

доматен сос, кашкавал, сланина , јајце ...

370.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен, пршута, свински врат, сланина ...

280.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен, пршута, свински врат, сланина ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, свинска пршута, рукола, пармезан ...

280.00 ден

доматен сос, кашкавал, свинска пршута, рукола, пармезан ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, рокфорт, моцарела, пармезан ...

280.00 ден

доматен сос, кашкавал, рокфорт, моцарела, пармезан ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, чедар ...

270.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, чедар ...

390.00 ден

доматен сос, кашкавал, свински врат,кулен , сланина , печурки ...

270.00 ден

доматен сос, кашкавал, свински врат,кулен , сланина , печурки ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, сланина, чедар ...

280.00 ден

доматен сос, кашкавал, шунка, сланина, чедар ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, говедска пршута, рукола, пармезан ...

280.00 ден

доматен сос, кашкавал, говедска пршута, рукола, пармезан ...

400.00 ден

доматен сос, кашкавал, домат, босилек ...

230.00 ден

доматен сос, кашкавал, домат, босилек ...

350.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен, пиперка, сирење ...

260.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен, пиперка, сирење ...

380.00 ден

доматен сос, кашкавал, маслинки, гарлик сос ...

230.00 ден

доматен сос, кашкавал, маслинки, гарлик сос ...

350.00 ден

ЗАТВОРЕНИ ПИЦИ


доматен сос, кашкавал, шунка, печурки ...

150.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен ...

150.00 ден

доматен сос, кашкавал, пршута ...

170.00 ден

доматен сос, кашкавал, рокфорт, моцарела, пармезан ...

170.00 ден

доматен сос, кашкавал, кулен, пиперка, сирење ...

170.00 ден

ФУРНАРИНИ


сусам, зачин ...

80.00 ден

сусам, зачин , кашкавал ...

100.00 ден

ПАСТРМАЈЛИИ


свинско месо , зачини ...

220.00 ден

свинско месо, јајце, зачин ...

220.00 ден

свинско месо, кашкавал, зачин ...

240.00 ден

свинско месо, сирење, јајце, зачин ...

250.00 ден

свинско месо, чедар кашкавал ...

250.00 ден

свинско месо, сланина, ајдамер ...

270.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911