Pizza & Burger Zobi

30-60мин

11:00 - 23:00 | Булевар Кузман Јосифовски Питу 28/3 | 15911

Pizza & Burger Zobi

30-60мин

Работно време: 11:00 - 23:00

Булевар Кузман Јосифовски Питу 28/3 | 15911

БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


ФУРНАРИНИ


фурнарни вртени со лук и путер ...

70.00 ден

фурнарини - кашкавал 80g, сланина 40g, сусам 20g. ...

100.00 ден

КЛУБ СЕНДВИЧ


пилешка шунка, кашкавал, краставица, домат, помфрит, кари сос ...

150.00 ден

кашкавал, кулен, краставица, домат, помфрит, кари сос ...

160.00 ден

СЕНДВИЧИ


Кари Сендвич ...

120.00 ден

BBQ Сендвич ...

130.00 ден

Капри Сендвич ...

130.00 ден

Кулен Сендвич ...

140.00 ден

ПАНЦЕРОТИ


Капри Панцерота ...

150.00 ден

Кулен Панцерота ...

160.00 ден

БУРИТА


Пилешко Бурито ...

150.00 ден

Мексиканско Бурито ...

150.00 ден

Туна Бурито ...

150.00 ден

Хани Бурито ...

150.00 ден

КЕСАДИЉА


тортиља, пилешко месо, кашкавал, марула, гвакамоле ...

150.00 ден

тортиља, пилешко месо, кашкавал, марула, гвакамоле, халапењо ...

150.00 ден

ТОСТОВИ


Состав: шунка, кашкавал ...

70.00 ден

Состав: шунка, кашкавал, помфрит. ...

80.00 ден

кулен, кашкавал ...

100.00 ден

БУРГЕРИ


Хамбургер ...

120.00 ден

Чикенбургер ...

120.00 ден

Чизбургер ...

150.00 ден

телешко месо 120g, домат, марула, кромид, бургер сос, помфрит, чедар ...

170.00 ден

телешко месо 120g, пиперчиња, марула, кромид, чедар, бургер сос, помфрит ...

180.00 ден

телешко месо 120g, чедар, марула, домат, кромид, сланина, јајце, бургер сос, помфрит. ...

200.00 ден

ПИЦИ


кашкавал 120g, пелати 100g, оригано 5g ...

210.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, оригано 10g ...

350.00 ден

кашкавал 120g, пелати 100g, печурки 50g, оригано 5g ...

220.00 ден

кашкавал 200g, пелати 100g, печурки 80g, оригано 5g ...

360.00 ден

кашкавал 120гр, пелати 100гр, шунка 40гр, оригано 5гр ...

220.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, шунка 60g, оригано 5g ...

360.00 ден

кашкавал 100g, пелати 100гр, шунка 40g, печурки 30g, оригано 5g ...

240.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, шунка 60g, печурки 60g, оригано 5g ...

380.00 ден

кашкавал 100g, пелати 100g, кулен 60g, оригано 5g ...

260.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, кулен 100g, оригано 5g ...

390.00 ден

кашкавал 100g, пелати 100g, пршута 50g, оригано 5g ...

280.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, пршута 80g, оригано 5g ...

400.00 ден

туна 50g, пелати 100g, кашкавал 100g, кромид 20g, оригано 5g ...

230.00 ден

туна 80g, пелати 120g, кашкавал 200g, кромид 40g, оригано 5g ...

360.00 ден

кашкавал 100g, пелати 100g, чедар 30g, горгонзола 30g, пармезан 20g, оригано 5g ...

280.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, чедар 50g, горгонзола 50g, пармезан 40g, оригано 5g ...

400.00 ден

кашкавал 100 g, пелати 100g, тиквичка 40g, пиперка 30g, маслинки 30g, печурки 40g, оригано 5g ...

220.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, тиквичка50g, пиперка 50g, маслинки 50g, печурки 60g, оригано 5g ...

330.00 ден

кашкавал 120g, пелати 100g, сланина 50g, пршута 40g, кулен 30g, печурки 50g, оригано 5g ...

400.00 ден

кашкавал 200g, пелати 120g, сланина 80g, пршута 60g, кулен 50g, печурки 70g, оригано 5g ...

500.00 ден

ПАСТРМАЈЛИИ


кашкавал 25g, пилешко месо 60g, феферони 20g ...

100.00 ден

кашкавал 50g, пилешко месо 120g, феферони 20g ...

200.00 ден

кашкавал 25g, свинско месо 60g, феферони 20g ...

100.00 ден

кашкавал 50g, свинско месо 120g, феферони 20g ...

200.00 ден

ДЕСЕРТИ


Состав: еурокрем, банана, киндер, нутела, плазма ...

80.00 ден

Состав: еурокрем, банана, киндер, нутела,плазма. ...

120.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911