Ресторан Тамбура

30-60мин

10:00 - 21:30 | Јане Сандански 9а | 15911

Ресторан Тамбура

30-60мин

Работно време: 10:00 - 21:30

Јане Сандански 9а | 15911

ПОЈАДОК


јајца, пршута, кашкавал, печурки ...

120.00 ден

јајца, шунка, кашкавал ...

100.00 ден

јајца, пиперки, домат ...

100.00 ден

јајца, сирење ...

110.00 ден

јајца, сланина ...

100.00 ден

лепче, шунка, кашкавал, домат, краставица, тартар сос ...

120.00 ден

МЕЗИЊА


печурки на скара ...

150.00 ден

тиквици на скара ...

120.00 ден

свежо ...

100.00 ден

овчо сирење на скара ...

120.00 ден

кравјо сирење во фолија ...

100.00 ден

кравјо сирење на скара ...

90.00 ден

биено сирење на скара ...

110.00 ден

биено сирење во сланина ...

130.00 ден

чипс сланина ...

130.00 ден

чипс тиквички ...

130.00 ден

овчи кашкавал ...

120.00 ден

кашкавал, зденка, сирење ...

140.00 ден

кашкавал, зденка, сирење, пиперка, домат ...

150.00 ден

порција ...

180.00 ден

лепче со лукче ...

40.00 ден

чипс, кашкавал, томато сос ...

130.00 ден

нафора ...

70.00 ден

помфрит ...

80.00 ден

помфрит со сирење ...

90.00 ден

помфрит со сланина и кашкавал ...

130.00 ден

пекарски компир ...

80.00 ден

пекарски компир со сирење ...

90.00 ден

лута ...

20.00 ден

блага ...

20.00 ден

САЛАТИ


домат, краставица, кромид, сирење ...

90.00 ден

домат, краставица, кромид, сирење ...

160.00 ден

домат, печена пиперка, кромид ...

90.00 ден

домат, печена пиперка, кромид ...

160.00 ден

домат, краставица, кромид, маслинки, сирење ...

90.00 ден

домат, краставица, кромид, маслинки, сирење ...

160.00 ден

морков, цвекло, зелка ...

90.00 ден

морков, цвекло, зелка ...

160.00 ден

домат, кромид ...

80.00 ден

зелка ...

80.00 ден

краставица ...

80.00 ден

павлака, краставица, лук ...

110.00 ден

маслинки ...

80.00 ден

варен компир, кромид ...

80.00 ден

ПОХОВАНИ


поховани прсти ...

170.00 ден

похована пирошка ...

100.00 ден

поховани тиквици ...

100.00 ден

похован кромид ...

110.00 ден

похован кашкавал ...

100.00 ден

похована зденка ...

25.00 ден

пирошки, зденки, пилешки прсти, кашкавал, кромид, печурки ...

420.00 ден

пирошки, зденки, пилешки прсти, кашкавал, кромид, печурки ...

620.00 ден

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА


пилешко месо, хопла, кари, пекарски компир ...

220.00 ден

пилешко месо, печурки, хопла, пекарски компир ...

220.00 ден

свинско месо, печурки, кромид, домат, пекарски компир ...

250.00 ден

свинско месо, пиперка, морков, кромид, кашкавал, пекарски компир ...

250.00 ден

пилешко месо, пиперка, морков, кромид, кашкавал, пекарски компир ...

220.00 ден

пилешко месо, домат, кашкавал, пекарски компир ...

230.00 ден

тавче гравче ...

80.00 ден

СКАРА


мелено месо, кромид, буковец ...

10.00 ден

мелено месо, кашкавал, пекарски компир ...

160.00 ден

мелено месо, кашкавал, сланина, пиперка ...

180.00 ден

мелено месо, кашкавал, пршута, пиперка, печурки, пекарски компир ...

200.00 ден

свинско месо, пекарски компир ...

170.00 ден

свинско месо, печурки, кашкавал, сланина ...

190.00 ден

свинско месо, пекарски компир ...

300.00 ден

печено свинско месо, пекарски компир ...

400.00 ден

свинско месо, кашкавал, сланина ...

180.00 ден

пилешко месо, кашкавал ...

160.00 ден

мелено месо ...

130.00 ден

пилешко месо, пекарски компир ...

150.00 ден

пилешко месо, кашкавал, печурки ...

170.00 ден

свинско месо, пекарски компир ...

150.00 ден

свинско месо, сенф ...

180.00 ден

пилешко месо, сенф ...

160.00 ден

џугер јунешки ...

120.00 ден

ЧОРБИ


телешка чорба ...

100.00 ден

СЕЗОНСКИ


макало ...

100.00 ден

пиперка во павлака ...

90.00 ден

ДЕСЕРТ


палачинка ...

70.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911