Рибна гостилница Бабе

30-60мин

10:00 - 22:00 | Никола Русински 1-5/7 | 15911

Рибна гостилница Бабе

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:00

Никола Русински 1-5/7 | 15911

ЧОРБА


Рибна чорба ...

140.00 ден

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА


300g ...

250.00 ден

1 парче ...

30.00 ден

Омлет ...

120.00 ден

Јајца на око ...

100.00 ден

САЛАТИ


Ала Бабе Салата ...

220.00 ден

400g ...

100.00 ден

шопска средна ...

140.00 ден

шопска голема ...

180.00 ден

грчка мала ...

110.00 ден

грчка средна ...

150.00 ден

грчка голема ...

190.00 ден

македонска мала ...

80.00 ден

македонска средна ...

140.00 ден

македонска голема ...

180.00 ден

400g ...

100.00 ден

250g ...

120.00 ден

250g ...

200.00 ден

маслинки ...

50.00 ден

јајца салата ...

100.00 ден

тиквици на скара ...

120.00 ден

тиквици ќофте ...

120.00 ден

СИРЕЊА


Биено сирење ...

120.00 ден

Овчо сирење ...

120.00 ден

Кравјо сирење ...

100.00 ден

РИЖОТА И ШПАГЕТИ


СЛАТКОВОДНИ РИБИ


500g ...

275.00 ден

порција со пекарски компир ...

300.00 ден

500g ...

375.00 ден

порција 350g ...

350.00 ден

Се испорачува 1 ден по направената нарачка во термин кој вие ќе го изберете (1.800g) ...

2,700.00 ден

Време на подготовка 4 часа (3000g) ...

2,700.00 ден

Времето на подготовка е 4 часа (3000g) ...

2,100.00 ден

ЗАМРЗНАТИ РИБИ


500g ...

200.00 ден

500g ...

200.00 ден

400g ...

150.00 ден

500g ...

450.00 ден

СВЕЖИ МОРСКИ РИБИ


Лаврак (Бранцин) ...

850.00 ден

500g ...

425.00 ден

500g ...

700.00 ден

500g ...

1,000.00 ден

МОРСКИ ПЛОДОВИ


ДОДАТОЦИ


250g ...

100.00 ден

макало намаз лук ...

60.00 ден

пиперка парче ...

20.00 ден

леб ...

20.00 ден

ориз ...

80.00 ден

пченка ...

80.00 ден

ДЕСЕРТ


Баклава ...

25.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911