Star Ocean - Centar

30-60мин

10:00 - 22:30 | ЦЕНТАР Лермонтова 19, 1000 Скопје | 15911

Star Ocean - Centar

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:30

ЦЕНТАР Лермонтова 19, 1000 Скопје | 15911

БИФЕ


пилешки ролца ...

120.00 ден

ВЕГЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ


пржен компир на ленти со лук и лут сос ...

180.00 ден

Корен од лотус, бамбус, морков, брокула и кинески печурки. Алергени: глутен, мекоте ...

260.00 ден

Претходно обарени брокули па малку пржени, декорирани со морков. Алергени: глутен ...

220.00 ден

Претходно обарени брокули па малку пржени, декорирани со морков. Алергени: глутен ...

280.00 ден

Компирите се претходно варени, а потоа пржени во сос од соја, декорирани со морков ...

220.00 ден

Спанаќот е свеж, претходно обарен, потоа пржен со јајца и кинески зачини. Алергени ...

240.00 ден

ДЕСЕРТИ


Традиционален кинески десерт Алергени: јајца, глутен ...

150.00 ден

Традиционален кинески десерт Алергени: јајца, глутен ...

150.00 ден

Ова е специјалитет на куќата кој може да се одвои од останатите десерти Алергени: ...

140.00 ден

јаболка, банана, ананас, шеќер ...

180.00 ден

Кинеско колаче со порака Алергени: јајца, глутен, млеко ...

60.00 ден

Ореви пропржени во топен шекер Алергени: јаткасти плодови ...

200.00 ден

Традиционален кинески десерт Алергени: јајца, глутен ...

150.00 ден

ТЕСТЕНИНИ И НУДЛСИ


Тестото е многу тенко, кое куварите сами го месат, внатре се става ситно сецкани пр ...

210.00 ден

Ова е традиционално јадење во Кина, кое се служи за Нова Година Алергени: соја ...

210.00 ден

тестенини, морков, пиперка, ракчиња, соја сос ...

280.00 ден

Нудлси со пилешко, свинско и говедско Алергени: глутен, соја, јајца ...

250.00 ден

Нудлси со пилешко Алергени: соја, јајца, глутен ...

230.00 ден

Нудлси со телешко Алергени: јајца, соја, глутен ...

250.00 ден

Нудлси со свинско Алергени: соја, јајца, глутен ...

240.00 ден

Нудлси со зеленчук Алергени: соја, глутен ...

220.00 ден

тестенини, морков, пиперка, морски плодови, соја сос ...

280.00 ден

ОРИЗ


ориз, брокула, лук, пченка, грашак, морков ...

180.00 ден

ориз, брокула, пченка, грашак, морков, лут зачин, црни кинески печурки ...

180.00 ден

Оризот е претходно варен на пареа во посебен кинески сад, а потоа малку пржен во лу ...

140.00 ден

Оризот е претходно варен на пареа во посебен кинески сад, а потоа малку пржен во лу ...

180.00 ден

Оризот е претходно варен на пареа, во посебен кинески сад, а потоа малку пржен, со м ...

140.00 ден

Оризот е претходно варен на пареа, во посебен кинески сад, а потоа малку пржен, со м ...

180.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

140.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

180.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

120.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

170.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

150.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

190.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

130.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

170.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

150.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

210.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

120.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен со морков, пче ...

170.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен во сос од соја ...

140.00 ден

Оризот е претходно варен во посебен кинески сад, а потоа малку пржен во сос од соја ...

170.00 ден

ПИЛЕШКО


Месото е крцкаво обвиткано во слатко кисел сос, пропржено три до четири секунди во ...

240.00 ден

Месото е крцкаво обвиткано во слатко кисел сос, пропржено три до четири секунди во ...

340.00 ден

Меки парчиња пилешко месо се пропржуваат во традиционален кинески сад со моркови ...

220.00 ден

Меки парчиња пилешко месо се пропржуваат во традиционален кинески сад со моркови ...

280.00 ден

пилешко, брокула, соја сос ...

240.00 ден

пилешко, брокула, соја сос ...

310.00 ден

Пилешко месо со морков,краставица и парчиња портокал. Алергени: јајца, глутен ...

230.00 ден

Пилешко месо со морков,краставица и парчиња портокал. Алергени: јајца, глутен ...

290.00 ден

Парчиња пилешко месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен , ...

210.00 ден

Парчиња пилешко месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен , ...

270.00 ден

Се препорачува како предјадење , месото е крцкаво , се служи без сос , без зеленчук, ...

220.00 ден

Се препорачува како предјадење , месото е крцкаво , се служи без сос , без зеленчук, ...

250.00 ден

Месото е во вид на топчиња ситно сецкано со сатар , меко е и пропржено во слатко кис ...

360.00 ден

Месото е во вид на топчиња ситно сецкано со сатар , меко е и пропржено во слатко кис ...

450.00 ден

Еден вид на кинеска скара посебно препорачлива за оние гости кои обожаваат повеќе ...

380.00 ден

Идеална комбинација за сите обожаватели на печурки. Три вида на печурки, свежи шам ...

240.00 ден

Идеална комбинација за сите обожаватели на печурки. Три вида на печурки, свежи шам ...

320.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно во лут сос пропржено со зелка , морков, пи ...

230.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно во лут сос пропржено со зелка , морков, пи ...

290.00 ден

Пилешките крилца се обвиткани во кари кои потоа се панираат. Се служат без сос, без ...

250.00 ден

Меко и сочно пилешко месо во лут сос со морков, пипер, зелка и брокула. Алергени: ме ...

320.00 ден

Месото е во вид на парчиња- меко е и сочно во традиционален лут сос, декорирано со к ...

240.00 ден

Месото е во вид на парчиња- меко е и сочно во традиционален лут сос, декорирано со к ...

310.00 ден

ПРИЛОЗИ


претставува комбинација од повеќе зеленчуци и тоа зелка , домати, краставица, црни ...

120.00 ден

претставува комбинација од повеќе зеленчуци и тоа зелка , домати, краставица, црни ...

180.00 ден

краставица, морков, лукче и морски алги Алергени: мекотелци, сусам ...

120.00 ден

краставица, морков, лукче и морски алги Алергени: мекотелци, сусам ...

180.00 ден

убедливо омилена салата на нашите гости.Таа содржи краставица и морков сецкани во ...

200.00 ден

убедливо омилена салата на нашите гости.Таа содржи краставица и морков сецкани во ...

260.00 ден

цвеклото и морковот зачинети со кинеска сол и кинески зејтин од сусам претставува ...

90.00 ден

цвеклото и морковот зачинети со кинеска сол и кинески зејтин од сусам претставува ...

150.00 ден

најдобар избор за секој гостин кој покрај зеленчукот обожава и сувомеснато.Оваа с ...

180.00 ден

најдобар избор за секој гостин кој покрај зеленчукот обожава и сувомеснато.Оваа с ...

240.00 ден

салатата од лута зелка е прекрасен избор за сите оние кои обожаваат пикантен вкус. ...

100.00 ден

салатата од лута зелка е прекрасен избор за сите оние кои обожаваат пикантен вкус. ...

160.00 ден

пилешко, краставица, морков, црни кинески печурки, бели кинески печурки ...

180.00 ден

РИБА


Еден вид на кинеска скара посебно препорачлива за оние гости кои обожаваат повеќе ...

720.00 ден

Ова е всушност чипс од ракчиња кој се служи како предјадење, топол е и крцкав, во св ...

170.00 ден

Еден вид на кинеска скара посебно препорачлива за оние гости кои обожаваат повеќе ...

690.00 ден

Еден вид на кинеска скара посебно препорачлива за оние гости кои обожаваат повеќе ...

400.00 ден

Рибата е во вид на парчиња филети (без коска), парчињата се обвиткани во кари, крцка ...

340.00 ден

Рибата е во вид на парчиња филети (без коска), парчиња се обвиткани во кари, крцкави ...

320.00 ден

филети крцкава риба на парче, пиперка, морков, кари, соја сос ...

340.00 ден

СВИНСКО


Меко и сочно свинско месо на парчиња во лут сос со нуделс од кинески грашок Алерге ...

360.00 ден

свинско, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос ...

260.00 ден

свинско, зелка, морков, пиперка, кикирики, лут сос ...

340.00 ден

Парчиња свинско месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен , ...

260.00 ден

Парчиња свинско месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен , ...

320.00 ден

Се препорачува како предјадење , месото е крцкаво , се слжи без сос , без зеленчук, к ...

240.00 ден

Се препорачува како предјадење , месото е крцкаво , се слжи без сос , без зеленчук, к ...

280.00 ден

Свинските ребра се сечат на помали парчиња, потоа се обвиткуваат во сос од соја со ...

360.00 ден

Крцкави суви свински ребра Алергени: глутен ...

340.00 ден

Парчиња свинско месо се пропржуваат со модар домат кој однадвор е крцкав а внатре ...

260.00 ден

Парчиња свинско месо се пропржуваат со модар домат кој однадвор е крцкав а внатре ...

340.00 ден

Меки парчиња свинско месо се пропржуваат во традиционален кинески сад со моркови ...

250.00 ден

Меки парчиња свинско месо се пропржуваат во традиционален кинески сад со моркови ...

340.00 ден

Месото е во вид на топчиња ситно сецкано со сатар , меко е и пропржено во слатко кис ...

380.00 ден

Месото е во вид на топчиња ситно сецкано со сатар , меко е и пропржено во слатко кис ...

470.00 ден

СУПИ


Е комбинација од школки, ракчиња, лигњи, црни и бели кинески печурки и кинески зачи ...

160.00 ден

Е меѓу најобозаваните супи во нашиот ресторан, каде месото е во вид на парчиња, мек ...

110.00 ден

Е интересен спој на вкусевикој е препорачлив за зимскиот период , особено за прочи ...

90.00 ден

Се состои од свежи брокули, сецкани на мали парчиња , морков и кинески зачини и е по ...

100.00 ден

ТЕЛЕШКО


Говедско, лути пиперчиња Алергени: глутен, јајца ...

400.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно во лут сос пропржено со зелка , морков, пи ...

290.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно во лут сос пропржено со зелка , морков, пи ...

370.00 ден

Еден вид на кинеска скара посебно препорачлива за оние гости кои обожаваат повеќе ...

520.00 ден

Парчиња говедско месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен ...

280.00 ден

Парчиња говедско месо се пропржени во кинеско кари , жолт сос кој е малку пикантен ...

360.00 ден

пилешко, говедско, свинско, морков, пиперка, кромид, бамбус ...

540.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно пропржено со кромид, пипер и морков.Овој ...

280.00 ден

Месото е во вид на парчиња , меко е и сочно пропржено со кромид, пипер и морков.Овој ...

360.00 ден

ШПАГЕТИ


Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос од соја ...

210.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос со кине ...

190.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос од соја ...

180.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос од соја ...

180.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос со кине ...

160.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се прпржуваат во сос со кинес ...

200.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос од соја ...

170.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос со кине ...

180.00 ден

Шпагетите се италијански, претходно се варени, потоа се пропржуваат во сос со кине ...

160.00 ден

ДОДАТОЦИ


месо во јадење ...

60.00 ден

ананас ...

40.00 ден

зелка ...

20.00 ден

брокула ...

40.00 ден

бели кинески печурки ...

40.00 ден

пипер ...

20.00 ден

ракчиња ...

40.00 ден

црни кинески печурки ...

40.00 ден

свежи шампињони ...

20.00 ден

морков ...

20.00 ден

слатко кисел сос ...

20.00 ден

лут сос ...

20.00 ден

соја сос ...

20.00 ден

јајце ...

20.00 ден

месо во ориз ...

30.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911