Топ Хилл

30-60мин

10:00 - 22:00 | Кочо Рацин 5 | 15911

Топ Хилл

30-60мин

Работно време: 10:00 - 22:00

Кочо Рацин 5 | 15911

МЕНИ


Хамбургер ...

100.00 ден

Чизбургер ...

110.00 ден

Чикен бургер ...

120.00 ден

сендвич со шарска плескавица ...

140.00 ден

Плескавица ...

90.00 ден

сендвич ...

130.00 ден

парче ...

12.00 ден

парче ...

13.00 ден

сендвич ...

100.00 ден

пилешка шунка,млечен кашкавал ...

50.00 ден

пилешка шунка,млечен кашкавал,помфрит ...

70.00 ден

Ладен сендвич ...

50.00 ден

Хот дог ...

50.00 ден

Хот дог со помфрит ...

70.00 ден

Свежо печено пиле, 1,350g ...

250.00 ден

Помфрит мал ...

40.00 ден

Помфрит среден ...

80.00 ден

Помфрит голем ...

120.00 ден

Шопска салата ...

80.00 ден

Мешана салата ...

50.00 ден

Зелка салата ...

50.00 ден

Домат салата ...

50.00 ден

Печена пиперка ...

10.00 ден

АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ


COCA COLA 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 4x0.45l + подарок Албум EURO 2020 ...

116.00 ден

COCA COLA 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

COCA COLA ZERO LEMON 2x1.25l + подарок Албум EURO 2020 ...

100.00 ден

×

Кошничка

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Кошницата е празна Вкупно: {{ totalPriceFormat }}

Број за телефонски нарачки 15911